Sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 06.04.2024

Sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 06.04.2024 İşte detaylar...

Sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 06.04.2024

Sigara fiyatlarına yapılan son zamlarla ilgili bilgiler yoğun bir şekilde araştırılıyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği'nin Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla sigara ürünlerine yeni zamların uygulandığını belirtti.

Bu zamların ardından, 5 Nisan'dan itibaren yürürlüğe giren yeni sigara fiyatlarına dair detaylar merak ediliyor. Özellikle, en düşük ve en yüksek fiyatlı sigara ürünlerinin ne kadar olduğu konusu ilgi çekiyor.

Dündar'ın ifadelerine göre, zammın uygulanmasından sonra Winston markasının en yüksek fiyatlı sigarası 67 TL, en düşük fiyatlısı ise 58 TL olarak belirlendi. Ayrıca, Philip Morris markasında bazı ürünlerin fiyatı son zamla birlikte 60 TL'ye yükseldi. Bu fiyat değişiklikleri, sigara kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler