Ses bombalı saldırı: 1 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Gap Mahallesi'nde bulunan doktorlar sitesinin altındaki markete kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından ses bombası atıldı. Atılan ses bombasının etkisiyle yoldan geçen bir vatandaş yaralanırken, marketin

Ses bombalı saldırı: 1 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Gap Mahallesi'nde bulunan doktorlar sitesinin altındaki markete kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından ses bombası atıldı. Atılan ses bombasının etkisiyle yoldan geçen bir vatandaş yaralanırken, marketin ve çevredeki araçların camları kırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri atılan bombanın parçaları ve araçlar üzerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri eşkali belirlenen kişinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem