Sen neymişsin be Cem Garipoğlu...!

Bir adam düşünün vicdansızca bir cinayet gerçekleşiyor ki o adamın adı Cem Garipoğlu, olayın ortaya çıkmasının ve verilen mücadelelerin ardından hapis cezası alıyor ve tek kişil hücreye yerleştiriliyor ve aradan 4-5 yıl geçiyor kendini astı haberi gündemi

Sen neymişsin be Cem Garipoğlu...!

Bir adam düşünün vicdansızca bir cinayet gerçekleşiyor ki o adamın adı Cem Garipoğlu, olayın ortaya çıkmasının ve verilen mücadelelerin ardından hapis cezası alıyor ve tek kişil hücreye yerleştiriliyor ve aradan 4-5 yıl geçiyor kendini astı haberi gündemi tekrar sarsıyor.

Üstelik Türkiye'nin gündeminde daha önemli konular varken. İşte o haberlerden bir tanesi şöyle;

 Garipoğlu'nun cenazesi dün kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Garipoğlu'nun intiharı üzerine hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Birçok kişi Garipoğlu’nun ölmediğini, hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğini, hatta gündem değiştirmek için böyle bir şey yapıldığını iddia etti.

SON FOTOĞRAFI ADLİ TIP ARŞİVİNDE

Cem Garipoğlu hakkındaki iddialara son noktayı Adli Tıp Kurumu ve Adalet Bakanlığı koydu.

Adli Tıp Kurumu ve Adalet Bakanlığı’ndan alınan bilgilere göre, Garipoğlu’nun cenazesi kuruma geldikten sonra bütün prosedürler işletildi ve otopsi başlamadan önce kurumun kadrolu fotoğrafçısı tarafından fotoğraf çekildi. Otopsi sonrası da görüntülenen Garipoğlu'nun fotoğrafı Adli Tıp albümüne konuldu. Yetkililer, fotoğrafların ancak mahkeme kararıyla kamuoyuyla paylaşılabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem