Seda'nın sevgilisine Trabzonludan dava

 Ünlü sanatçı Niran Ünsal'ı programında konuk eden ve sonrasında tartışma yaşayan Seda Sayan'ın başı ağrıyacak. Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik, Sayan'a sahip çıkmak isterken, mahkemelik oldu. Erkan Çelik, Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu ile ilgili ağ

Seda'nın sevgilisine Trabzonludan dava

 

Ünlü sanatçı Niran Ünsal'ı programında konuk eden ve sonrasında tartışma yaşayan Seda Sayan'ın başı ağrıyacak. Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik, Sayan'a sahip çıkmak isterken, mahkemelik oldu. Erkan Çelik, Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu ile ilgili ağır konuştu. Seda Sayan'ın sevgilisinden şok sözler!

SEDA SAYAN SEVGİLİSİNİ DE YAKTI!

Show TV'de yayınlanan Seda Sayan Show'a konuk olan Niran Ünsal, tartışmanın ardından programı terk etmişti. Seda Sayan ile Niran Ünsal arasındaki gerginlik, eşlere de sıçradı.

Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik Twitter'dan "Bu saatten sonra tüm sokak köpeklerinin adını Gugu koydum" yazdı. Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu'ya ithafen bu tweeti atan Erkan Çelik'in başı fena derde girdi.

Trabzonlu bir ailenin mensubu olan İbrahim Gugu'nun 2 bin haneden oluşan fertleri, Erkan Çelik'e dava açmaya hazırlanıyor.

işte olayla ilgili o twitter

2(15)(1).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem