Sağır ve dilsiz kadına tecavüz!

Adana'da bir eczanede sağır ve dilsiz kadını ilaçla uyuttuktan sonra tecavüz ederek hamile bıraktığı iddia edilen eczacı kalfası, "Her şey kendi isteğiyle oldu. Konuşamadığı için kaşını gözünü oynatarak beni tahrik etti" diyerek kendini savundu.Adana 1. A

Sağır ve dilsiz kadına tecavüz!

Adana'da bir eczanede sağır ve dilsiz kadını ilaçla uyuttuktan sonra tecavüz ederek hamile bıraktığı iddia edilen eczacı kalfası, "Her şey kendi isteğiyle oldu. Konuşamadığı için kaşını gözünü oynatarak beni tahrik etti" diyerek kendini savundu.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 7 yıl hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan sanık Bayram Ali V. (36), bugün hakim karşısına çıktı.

Mağdur Raziye Ü.'yü (34) 5 yıldan bu yana tanıdığını söyleyen Bayram Ali V., "Çalıştığım eczaneye sıklıkla gelirdi. Son 1 buçuk yıldır aramızda duygusal bir ilişki vardı. 3-5 defa birlikte olduk. Kaşını gözünü oynatır ve el hareketleriyle beni tahrik ederdi. Bir gün hamile kaldığını söyledi. 4 buçuk aylıkken aldırmış. Ailesi fark edince onların tepkisinden korktuğu için böyle bir iftira attı. Ben evli biriyim" dedi.

İşaret dili tercümanı aracılığıyla ifadesi alınan Raziye Ü. ise, olay günü başının ağrıdığını ve ilaç almak için eczaneye gittiğini söyleyerek, "Bana bir ilaç verdi. Bayılmışım. Kendime geldiğimde eczanenin arka tarafındaki odada bulunan bir yatakta buldum kendimi. Beni tehdit ederek olayı kimseye anlatmamamı istedi. Ben de korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim. Hamile olduğum anlaşılınca her şey ortaya çıktı. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Tanıkların dinlenmesinin ardından eksik evrakların tamamlanması için duruşma ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem