Polisler kazaya karıştı: 7 yaralı

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Üçler Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazada, Mustafa Dedeli yönetimindeki 20 R 6483 plakalı halk otobüsü ile devriye görevi için otogar mevkiine gitmekte olan çevik kuvvet

Polisler kazaya karıştı: 7 yaralı

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Üçler Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazada, Mustafa Dedeli yönetimindeki 20 R 6483 plakalı halk otobüsü ile devriye görevi için otogar mevkiine gitmekte olan çevik kuvvet polislerini taşıyan Denizli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'ne ait Eray Tokcan yönetimindeki 20 A 6281 plakalı minibüs çarpıştı.

Kazada polis minibüsünün özellikle ön bölümünde büyük hasar oluşurken, araçta bulunan çevik kuvvet polisleri Eray Tokcan, Ali Dere, Mesut Çelik, Abdullah Metin, İlhami Gündüz, Emrullah Akbaş ve Selçuk Çetin yaralandı.

Yaralı polislerden biri Denizli Devlet Hastanesi'ne, 6'sı ise Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, bir polisin kolunun kırık olduğu diğerlerinin hafif yaralı olduğu öğrenildi. Sağlık durumları iyi olan polisler müşahede altında tutulurken, kazanın duyulmasının ardından Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polisler hastaneye akın etti.

Kazanın ardından otobüs şoförü ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, kazanın olduğu bölgede polis tarafından güvenlik tedbirleri alındı. Kazaya karışan araçların çevresi güvenlik şeridiyle çevrilirken, Vatan Caddesi'nde trafik akışı kontrollü yapıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem