Polise roketli saldırı: 1 Şehit

Polis lojmanlarına PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı. Saldırıda bir polis şehit olurken 2'si polis 3 kişi yaralandı. Tunceli'de, bölücü terör örgütü mensuplarınca, polis lojmanlarının güvelik noktası ile önünde bekleyen zır

Polise roketli saldırı: 1 Şehit

Polis lojmanlarına PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı. Saldırıda bir polis şehit olurken 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Tunceli'de, bölücü terör örgütü mensuplarınca, polis lojmanlarının güvelik noktası ile önünde bekleyen zırhlı polis araçlarına uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlendi. Saldırıda bir polis şehit olurken 2'si polis 3 kişi yaralandı. 
 
Tunceli Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarına, akşam saatlerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında biri ağır 3 polis ile 1 vatandaş yaralandı. Yaralılardan bir polis Tunceli Devlet Hastanesi'nde şehit olurken 2 polis memuru helikopterle Elazığ'a sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem