Şehitler için kara güvercin uçurdular

Isparta Güvercin Sevenler Derneği üyeleri, şehitler için siyah güvercin uçurdular. Dernek bahçesinde toplanan üyeler, dev Türk bayrağı önünde saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşı'nı okudular. Dernek Başkanı Ömer Çivici, terörün her türlüsü lane

Şehitler için kara güvercin uçurdular

Isparta Güvercin Sevenler Derneği üyeleri, şehitler için siyah güvercin uçurdular.

Dernek bahçesinde toplanan üyeler, dev Türk bayrağı önünde saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşı'nı okudular. Dernek Başkanı Ömer Çivici, terörün her türlüsü lanetlemek ve esefle kınamak amacıyla toplandıklarını belirterek, "Vatan uğruna şehit olan asker ve polisimizin ruhları şad olsun. Bugüne kadar barış güvercini olarak beyaz güvercinleri saldık, bundan sonra salacağımız güvercinlerin rengi siyah olacak" dedi.

Çivici, bunun matemin bir simgesi olduğunu söyledi. Ardından 100'ü aşkın siyah güvercin, dev Türk bayrağı önünde gökyüzüne bırakıldı.

Dernek üyeleri, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Kahrolsun PKK" sloganları attılar. Ardından şehitler için dua okundu ve katılımcılara helva ikram edildi.

Şehitler için kara güvercin uçurdular

Şehitler için kara güvercin uçurdular

Şehitler için kara güvercin uçurdular

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem