PKK patlayıcı yüklü kamyopnu kaçırdı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, silahlı bir grup terörist, Silopi ilçesi Aksu köyü bölgesinde özel bir kömür ocağına ait patlayıcı, yaklaşık 400 kilogram amonyum nitrat, yüklü kamyonu kaçırdı. Patlayıcı maddeleri baş

PKK patlayıcı yüklü kamyopnu kaçırdı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, silahlı bir grup terörist, Silopi ilçesi Aksu köyü bölgesinde özel bir kömür ocağına ait patlayıcı, yaklaşık 400 kilogram amonyum nitrat, yüklü kamyonu kaçırdı. Patlayıcı maddeleri başka bir kamyona taşıyan teröristler, sürücüyü bıraktı.

Komando timleri sevk edildi

Söz konusu olayla ilgili 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığınca, keşif yapmak ve tespit edildiğinde teröristleri etkisiz hale getirmek için dört jandarma komando timi bölgeye sevk edildi. Ayrıca iki AH-1W taarruz helikopteri ve insanlı keşif uçağı görevlendirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem