Paris Hilton Diyarbakır'a geliyor

Diyarbakır'da 2006 yılından bu yana otel açmayı planlayan Hilton Otelleri 20 milyon dolarlık yatırımı başlattı.Dicle vadisine hâkim noktada 5 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 5 yıldızlı otel, 11 kat ve 182 oda kapasiteli olacak.‘DÜNYAYA TANITACAK’Hilt

Paris Hilton Diyarbakır'a geliyor

Diyarbakır'da 2006 yılından bu yana otel açmayı planlayan Hilton Otelleri 20 milyon dolarlık yatırımı başlattı.

Dicle vadisine hâkim noktada 5 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 5 yıldızlı otel, 11 kat ve 182 oda kapasiteli olacak.

‘DÜNYAYA TANITACAK’

Hilton Oteli’nin inşaatının 18 ayda bitirileceğini söyleyen Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, otelin açılışına Paris Hilton’u davet edeceklerini açıkladı.

Ebedinoğlu, “Özelikle açılışa Hilton’un vârisi Paris Hilton’un katılması için Türkiye Otelciler Derneği ve Hilton Otelleri yönetim kurulu başkanları ile girişimler başlatacağız. Paris Hilton’u Diyarbakır’a getirebilirsek surlarımızı tüm dünyaya tanıtmış olacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler