Paraşütle atladı denize çakıldı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yamaç paraşütüyle atladıktan sonra rüzgarın etkisiyle denize düşen Rus turist yaralandı.Moskova'dan arkadaşlarıyla 10 günlük tatil için Fethiye'ye gelen 40 yaşındaki Evgeny Aksenon, yamaç paraşütüyle atlamak istedi. Arkadaşlar
Paraşütle atladı denize çakıldı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yamaç paraşütüyle atladıktan sonra rüzgarın etkisiyle denize düşen Rus turist yaralandı.


Moskova'dan arkadaşlarıyla 10 günlük tatil için Fethiye'ye gelen 40 yaşındaki Evgeny Aksenon, yamaç paraşütüyle atlamak istedi. Arkadaşlarıyla birlikte Babadağ'a çıkan Rus turist, 1800 metre yükseklikten yamaç paraşütüyle atladı. Rus turist, ineceği noktaya yaklaşık 40 metre kala rüzgarın da etkisiyle paraşütünün iplerini ayarlayamadı ve denize düştü.

Kıyıya 100 metre uzaklıktaki düştüğü noktadan Su Sporları görevlilerince kurtarılan Aksenon, özel bir hastaneye kaldırıldı. Rus turist Evgeny Aksenon, buradaki tedavisinden sonra Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Kaburga kemiklerinde kırıklar olduğu ve göğüs travması geçirdiği belirlenen Evgeny Aksenon'un hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.