Özak"Trabzon modern olacak"

 Bu yıl 5. düzenlenen"Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinin acıılışı görkemli oldu. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise Trabzon'un bir kültür sanat şehri olduğunu söyledi. Bakan Özak, Trabzon'a çok önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, "TOKİ Başkanına ne

Özak"Trabzon modern olacak"

 Bu yıl 5. düzenlenen"Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinin acıılışı görkemli oldu. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise Trabzon'un bir kültür sanat şehri olduğunu söyledi. Bakan Özak, Trabzon'a çok önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, "TOKİ Başkanına ne zaman gitsek Trabzon'a bir yatırım alabiliyoruz. İnşallah Trabzon'umuzun geçmişen yakışır çağdaş modern bir görüntüye kavuşacaktır" diye konuştu.

 

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, Trabzon'a övgüde bulunarak, "Trabzon'un tek eksikliği şampiyonluğu o da bu yıl inşallah gerçekleşecek' ifadelerini kullandı.

 

YUNUSOĞLU: TRABZON MEDENİYETİN BEŞİĞİDİR

MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yunusoğlu, "Trabzon medeniyetlerin beşiği olan çok önemli bir Türk kenti. Bu Türk kentinin ,kültürü, Türkiye'ye ve dünyaya tanıttığı spor etkinlikleri Trabzon'un yeşili, mavisi, Dünyanın incisi olan bir şehir ortaya çıkardı. Ancak tek eksikliğimiz Trabzon'umuzun ülkemize ülkemiz insanına ve dünyaya tanıtımındaki eksikliğimizdir. Çük şükür ki bugün geçen yıl bu yıl ge daha önceki yıl yapılan bu etkinlikler Trabzon'umuzun ve kültürünün tanıtılmasına ve Trabzon'un ağız tadının her tarafına yaygınlaştırılmasına vesile oldu" diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler