Öz annesini bıçaklayarak öldürdü!

Gaziantep'te bir kişi "kız kardeşimi kötü yola düşürdün" diyerek annesini bıçaklayarak öldürdü. Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaoğlu Mahallesi 60 numaralı sokakta meydana gelen olayda, Aydın Ş. akşam saatlerinde annesi Emine Ş. (59) ile tartıştı. Aydın Ş.

Öz annesini bıçaklayarak öldürdü!

Gaziantep'te bir kişi "kız kardeşimi kötü yola düşürdün" diyerek annesini bıçaklayarak öldürdü. Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaoğlu Mahallesi 60 numaralı sokakta meydana gelen olayda, Aydın Ş. akşam saatlerinde annesi Emine Ş. (59) ile tartıştı. Aydın Ş., daha sonra annesini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ş., cinayetin ardından Karşıyaka Polis Karakolu'na giderek teslim oldu. Gaziantep Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği görevlileri olay yerinde inceleme yaptı. Emine Ş.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Aydın Ş.'nin çeşitli suçlardan emniyette 11 kaydının bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem