Öyle bir karşılandı ki gözleri doldu

Korumalar Bakanı şemsiye açarak korurken, CHP İl Başkanı, CHP ve DSP’li belde belediye başkanlarının da katıldığı karşılamada “Erzincan seninle gurur duyuyor” sloganı atılan Bakan Yıldırım'ın sevinçten gözleri doldu.Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, DHMİ'

Öyle bir karşılandı ki gözleri doldu

Korumalar Bakanı şemsiye açarak korurken, CHP İl Başkanı, CHP ve DSP’li belde belediye başkanlarının da katıldığı karşılamada “Erzincan seninle gurur duyuyor” sloganı atılan Bakan Yıldırım'ın sevinçten gözleri doldu.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, DHMİ'ye ait özel uçakla bugün saat 10.30’da Erzincan’a geldi

Geçen yıl temeli atılan ve önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak uzay tipi terminalinden giriş yapan Bakan Yıldırım'a yüzlerce vatandaş sevgi gösterisinde bulundu. Ardından Bakan Yıldırım konfeti yağmuruna tutuldu. Gösterilen ilgiden oldukça memnun olan ve gözleri dolan Yıldırım'ı, korumaları şemsiye açarak konfetilerden korumaya çalıştı.

YENİ YIL DİLEKLERİ

Terminal binası içinde yüzlerce vatandaşın ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’, ‘Erzincan seninle gurur duyuyor’ sloganları eşliğinde binanın birinci katına çıkan Bakan Yıldırım, “Ben de sizler gurur duyuyorum” diye karşılık verdi. 2010 yılında ülkenin önemli olaylar yaşadığının altını çizen Bakan Yıldırım şöyle konuştu:

“Ama ne olursa olsun, sonunda hep milletin dediği oldu. 2011’e iki gün kaldı. Ben bu vesileyle yeni yılın ülkemize, milletimize huzur, refah, barış, 72 milyonun kardeşliğine vesile olmasını diliyorum. Herkesin yeni yılını şimdiden tebrik ediyorum. Erzincan turizm, tarım, üniversite, ticaret ve sanayisiyle geleceğe hazırlanıyor. Emin adımlarla aydınlık yarınlara doğru ilerliyor. Sizlerin sayesinde. Birlik ve beraberlik sayesinde çok daha güzel günleri, çok daha güzel eserleri Erzincan'ımıza Türkiye'mize kazandırmaya devam edeceğiz. Milletimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler