Otomobilin çarptığı öğrenci öldü!

Edinilen bilgiye göre kaza, Bahçelievler Mahallesi Muş-Bulanık karayolu üzerinde meydana geldi. Atatürk İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Ozan Selvi (8), okul çıkışı karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını k

Otomobilin çarptığı öğrenci öldü!

Edinilen bilgiye göre kaza, Bahçelievler Mahallesi Muş-Bulanık karayolu üzerinde meydana geldi. Atatürk İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Ozan Selvi (8), okul çıkışı karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü otomobiliyle olay yerinden kaçarken, Selvi'nin cenazesi ise Bulanık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak kazaya karışan 34 plakalı aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

 

Okul Müdür Kadri Mutlu ise, "Okulumuz karayoluna yakın. Her zaman bu sorun oluyor. Defalarca yetkililere ışık veya üst geçit yapılması için müracaat ettik, dinleyen olmadı. Karne almaya bir hafta kala trafik kazasında yine çalışkan bir öğrencimizin hayatını kaybetmesi bütün okulu hüzne boğmuştur. Bu yola çözüm bulsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler