Otomobil bomba gibi patladı!

Edinilen bilgiye göre, Hacı Halil Mahallesi Körfez Caddesi Tatlı Kuyu Köprüsü girişinde meydana geldi. 34 RE 054 plakalı araç sahibi Tolga Sayın (35), işine görmek için girdiği bankanın çıkışında aracının kontağını çevirdikten sonra patlama oldu. Patlaman

Otomobil bomba gibi patladı!

Edinilen bilgiye göre, Hacı Halil Mahallesi Körfez Caddesi Tatlı Kuyu Köprüsü girişinde meydana geldi. 34 RE 054 plakalı araç sahibi Tolga Sayın (35), işine görmek için girdiği bankanın çıkışında aracının kontağını çevirdikten sonra patlama oldu.

 

Patlamanı ardından aracı alev alan Sayın, büyük paniğe kapıldı. Bankanın yangın sönürme ekipmanlarını sarılan Sayın, aracını söndürmeye çalıştı. Aracını güçlükle söndürmeye çalışan şahıs büyük korku yaşadı.

 

Aracını söndürdükten sonra rahat bir nefes alan Sayın, vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen İtfaiye ve polis ekipleri ise araçtan tekrar herhangi bir patlamaya karşı geniş güvenlik önlemleri alırken, patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem