Ostim'de çok sayıda ölü var

Ankara'da İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde bir araçta meydana gelen patlama atölyelere sıçradı. Patlamada atölyede bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi ise yangında mahsur kaldı.Ankara’daki 5 bin dolayında işletmeyi bünyesinde barındıran OSTİM’de ot

Ostim'de çok sayıda ölü var

Ankara'da İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde bir araçta meydana gelen patlama atölyelere sıçradı. Patlamada atölyede bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi ise yangında mahsur kaldı.

Ankara’daki 5 bin dolayında işletmeyi bünyesinde barındıran OSTİM’de otomobil boyacılığı yapılan bir işletmede meydana gelen ikinci patlamada ölü sayısı arttı. Patlamanın hemen ardından olay yerine gelen ve çalışmaları yerinde izleyen Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, olayda 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 1’i ağır 8 kişinin yaralandığını ve 6 kişinin de sağ kurtarıldığını söyledi.

İçerde hala 12 kişinin mahsur kaldığını ve sağlık görevlilerinin telefonla görüşüp bu kişilere sağlık bilgisi verdiğini anlatan Vali Yüksel, "Bütün ekiplerimiz patlama mahalline seferber edildi. Alevler hala kontrol altına alınamadı. Ancak yaptığımız telefon görüşmelerinde içeride 12 kişinin daha mahsur kaldığını öğrendik. Mahsur Kalanlarla irtibat halindeyiz. Sağlıkcçılarımız telefonla görüşüp ne yapmaları konusunda sağlık bilgisi veriyor. En kısa sürede bir bölgedeki alevleri kontrol altına alıp burada mahsur kalanları kurtarmaya çalışacağız" dedi.

TİNER TANKI PATLADI

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Alaaddin Yüksel, olayı tiner tankının patlamasının yolaçtığını ve bu konuda herhangi bir şüpheleri bulunmadığını da söyledi. Ancak işletmenin kontrolsuz bir işyeri olduğuna dikkati çeken Vali Yüksel, "Tiner tankının patladığı anlaşılıyor. Bu konuda tereddüt yok. Teknik raporları bekliyorum. Kısa sürede her iki işyerindeki patlama ile ilgili raporlar elimize ulaşacak ve bunu sizlerle paylaşacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler