Onlar kadın değil, iki yakışıklı erkek!

Ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in son keşfi olan iki genç oyuncu Seymen Aydın ve Adem Yılmaz, şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Onlar kadın değil, iki yakışıklı erkek!

Birol Güven’in “Onlar Karadeniz’in starlarıydı, biz transfer ettik.” dediği; hatta beyazperdeye taşıdığı Seymen Aydın ve Adem Yılmaz’ı görenler gözlerine inanamıyor.


Güven, Karadeniz’de yerel kanallarda Sebahat ve Melahat tiplemeleriyle çok sevilen ikiliyi 23 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

İki kadının çapkın kocalarını bulmak için İstanbul’a gelişini konu alan “Sebahat ve Melahat” geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanının ardından gerçekte kimler olduğu büyük bir merak konusu oldu.

Öyle ki Ünlü Yapımcı Birol Güven, sosyal medyada ve sokakta ikili ile ilgili soru yağmuruna tutuluyor; hatta bu iki yetenekli oyuncuyu, gerçekten kadın zannedenler bile oluyor.

Tanıştıkları insanların şaşkınlıklarını gizleyemediklerini belirten Aydın ve Yılmaz “Sebahat ve Melahat’i bizden daha çok tanıyorlar. Bu durum bir oyuncu olarak bizi; ancak mutlu eder.” dedi.

Güven ise “Fragmanın ardından kim oldukları ile ilgili bi çok soru aldım. Erkek olduklarına inanamayanlar bile oldu. Bu da onların yeteneklerini gösteriyor.” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem