Olur Olur Trabzon’da!

Haber61/Magazin Servisi - Yeni filmi ‘Olur Olur’ ile bir kez daha sinema seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Trabzonlu komedyen Alper Kul ve arkadaşı Ali Kobanbay, Pazar günü Trabzon'da bir alışveriş merkezinde imza günü düzenledi.7 Kasım’da vizyona

Olur Olur Trabzon’da!

Haber61/Magazin Servisi - Yeni filmi ‘Olur Olur’ ile bir kez daha sinema seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Trabzonlu komedyen Alper Kul ve arkadaşı Ali Kobanbay, Pazar günü Trabzon'da bir alışveriş merkezinde imza günü düzenledi.

7 Kasım’da vizyona girecek ‘Olur Olur’ isimli sinema filmi hakkında ipuçları veren Alper Kul, keyifli güzel bir filme imza attıklarını söyledi. Memleketi Trabzon’da hemşerileri ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kul, “Bu benim için çok güzel bir duygu” dedi.

Daha sonra film ve kendisi hakkında soruları yanıtladı. Sanatçı ayrıca kentin balkonu Boztepe’de sanatçı arkadaşıyla özçekim (selfie) yaparak sosyal medyada duvarında paylaştı.

10743552_834214663339682_673368671_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem