Ölmedi diye meydan dayağı

Taksiciyi yoldan geçenler görüp hastaneye yetiştirdi. Durumu ağır olan Avcı, "Korna çaldım diye az kalsın beni öldüreceklerdi" dedi. Kent merkezinden aldığı yolcusunu Yüreğir ilçesinde bırakan taksici A.İlker Avcı, taksi durağına dönerken Sağlık İl Müdürl

Ölmedi diye meydan dayağı

Taksiciyi yoldan geçenler görüp hastaneye yetiştirdi. Durumu ağır olan Avcı, "Korna çaldım diye az kalsın beni öldüreceklerdi" dedi.

 

Kent merkezinden aldığı yolcusunu Yüreğir ilçesinde bırakan taksici A.İlker Avcı, taksi durağına dönerken Sağlık İl Müdürlüğü arkasındaki tren yolunun üzerindeki köprüden geçerken önde giden otomobile korna çalıp yol istedi. Otomobilin sürücüsü yol vermeyip taksiciyi köprü üzerinde sıkıştırıp durdurdu.

 

Otomobilden inen kimliği henüz belirlenemeyen kişi, "Sen bana nasıl korna çalarsın?" diyerek taksiciye tekme, tokat saldırdı. Bu sırada saldırganın telefonla çağırdığı 2 arkadaşı da gelip taksici Avcı'yı dövmeye devam etti. 3 saldırgan dövdükleri taksiciyi yaklaşık 7 metre yükseklikteki köprüden aşağıya attılar. Saldırganlar daha sonra köprünün altına inip burada da taksiciyi dövdükten sonra ?öldü' diye bırakıp kaçtılar. Taksici Avcı, çevredeki vatandaşlarca köprünün altında hareketsiz şekilde yatarken fark edilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

"KORNA ÇALDIM DİYE BENİ ÖLDÜRECEKLERDİ"

Acil Servis'te yapılan ilk müdahalenin ardından tedaviye alınan taksicinin vücudunda çok sayıda kırık ile iç organlarında zedelenmeler olduğu tespit edildi.

 

Taksici Avcı, polise verdiği ifadesinde, "Köprünün üzerinde korna çalıp önümdeki araçtan yol istedim. Yol vermediği gibi beni sıkıştırıp durdurdu. Taksiden iner inmez üzerime, ?sana korna çalmayı gösteririm' diyerek saldırdı. Telefonla çağırdığını sandığım 2 kişi daha geldi. Onlar da beni dövdü. Sonra köprünün yamaç bölümünden aşağıya attılar. Aşağıda da dövdüler. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Eğer beni görmeselerdi şimdi ölmüştüm. Tek suçum korna çalıp yol istemekti" dedi. Polis, taksici Avcı'yı darp eden 3 kişiyi arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem