Öldürüp cesedi çaya attı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yaşayan Yusuf Yılmaz (32), cumartesi günü ortadan kaybolunca ailesi ertesi gün Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp ihbarında bulundu. Olayı araştıran polis, Yusuf Yılmaz’ın cumartesi günü S.A., ağabeyi A.A. ve arkadaşları Y.T. i

Öldürüp cesedi çaya attı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yaşayan Yusuf Yılmaz (32), cumartesi günü ortadan kaybolunca ailesi ertesi gün Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp ihbarında bulundu. Olayı araştıran polis, Yusuf Yılmaz’ın cumartesi günü S.A., ağabeyi A.A. ve arkadaşları Y.T. ile görüldüğünü belirledi. Sorguya alınan 3 şüpheli, Yusuf Yılmaz’ı öldürdüklerini itiraf etti.

CESEDİ ÇAYA ATTI

Yusuf Yılmaz’ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan S.A.’nın ekimayında Ortaca’da 3 kişiyle birlikte küçükbaş hayvan çalmak suçundan yakalanarak tutuklandığı öğrenildi. Daha önce benzer suçlardan birçok kez cezaevinde yattığı öğrenilen S.A.’nın hapiste bulunduğu sırada eşi F.A. ile Yusuf Yılmaz’ın ilişki yaşamaya başladığı belirtildi. Yaklaşık 1 ay önce hapisten çıkan S.A.’nın, ilişkiden haberdar olunca cumartesi günü ağabeyi A.A. ve arkadaşları Y.T.’yi de yanına alarak, Yusuf Yılmaz’ı bulduğu ve “Konuşalım” diyerek Çaybendi’ne götürdüğü öğrenildi. Burada S.A.’nın tüfekle Yusuf Yılmaz’a 3 el ateş ettiği ve Dalaman Çayı’na attığı iddia edildi. S.A. ve beraberindeki 2 kişinin daha sonra cinayette kullandıkları tüfeği Sulungur Gölü’ne attıkları belirlendi.

GÖLDE ARAMA YAPILDI

Tüfeği bulmak için Marmaris’ten gelen 3 kişilik dalgıç ekibi Sulungur Gölü’nde arama yaptı. Yaklaşık 2 saat süren arama sonucunda tüfek, kıyıya 50metremesafede bulundu. 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Yusuf Yılmaz’ın uzun süre önce eşinden ayrıldığı ve 1 çocuğunun olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem