Okan Bayülgen'e Trabzon sorusu

Kanal D'nin cumartesi geceleri yayınlanan programı Disko Kralı'na dün gece 'Behzat Ç.' dizisinin Oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Ayça Eren katıldı. Programın bir bölümünde Ankaralı ve istanbullu tiyatrocuların farkları anlatılırken, Erdal Beşikçioğlu'nun

Okan Bayülgen'e Trabzon sorusu

Kanal D'nin cumartesi geceleri yayınlanan programı Disko Kralı'na dün gece 'Behzat Ç.' dizisinin Oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Ayça Eren katıldı. Programın bir bölümünde Ankaralı ve istanbullu tiyatrocuların farkları anlatılırken, Erdal Beşikçioğlu'nun Okan Bayülgen'e sorduğu soru, ünlü şovmeni zor durumda bıraktı.

Mesleğini ve yurdunu seven Ankaralı Oyuncuların gündeme geldikten sonra kariyerini unuttuğunu ifade eden Okan Bayülgen'e karşı çıkan Beşikçioğlu, televizyon ile beraber önceki yaşantısını devam ettirebildiğini söyledi.

"Trabzon DEVLET TiYATROSUNDAN NEDEN AYRıLDıNıZ?"

Tartışmanın ilerleyen bölümünde, 1994 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'ndan istifa edip, radyo ve televizyon alanında kariyerine başlayan Okan Bayülgen'e 'Neden ayrıldınız?' sorusunu soran Beşikçioğlu, beklediği cevabı alamadı.

Yıllardır arkadaşları arasında bu tartışmayı yaptıklarını belirten Erdal Beşikçioğlu'na karşılık, Okan Bayülgen "Tepemi attırdılar, Bunu kuliste konuşalım." diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler