Öcalan yine tehdit etti!

ÖCALAN AVUKATLARINA AÇIKLAMA YAPTIİMRALI'da çarptırıldığı ömür boyu hapis cezasını çeken PKK"nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, avukatlarıyla yaptığı son görüşmede, ortamın gerginleşmesiyle birlikte seçim ürecinin sancılı olacağını söylediği ve "Bahsettiğim

Öcalan yine tehdit etti!

ÖCALAN AVUKATLARINA AÇIKLAMA YAPTI

İMRALI'da çarptırıldığı ömür boyu hapis cezasını çeken PKK"nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, avukatlarıyla yaptığı son görüşmede, ortamın gerginleşmesiyle birlikte seçim ürecinin sancılı olacağını söylediği ve "Bahsettiğim pratik adımlar atılmazsa Mart'ta çekilebileceğim hususunu halkımız da herkes de bilmelidir" dediği ileri sürüldü. PKK'ya yakın bazı internet sitelerinde Abdullah Öcalan'la avukatları Cengiz Çiçek, Davut Uzunköprü, Servet Demir ve Ergün Canay'ın çarşamba günü yaptıkları görüşmeyle ilgili haberler yer aldı. Daha öncesi görüşmelerde çatışmasızlık süreciyle ilgili mart ayında değerlendirme yapacağını ve bu sürecin haziran ayında yapılacak seçimlere kadar süreceğini belirten Öcalan'ın, şimdi de "Mart ayında çekilirim" dediği iddia edildi.

ADIM ATILMAZSA ÇEKİLİRİM

Abdullah Öcalan'ın şu anda işleyen sürecin nasıl devam edeceğini bilemediği ve "Mart ayına kadar olumlu değerlendireceğimiz, geliştirebileceğimiz bazı güven verici pratik adımlar atılmazsa aradan çekilebilirim" dediği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler