O davete katılan isim Haber61'e konuştu

Haber61/Haber ServisiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ öncülüğünde süper lig takımlarının kulüp başkanlarını makamında kabul etti. Diğer yapımı devam eden stadyumları sorarken Akyazı’da devam eden Trabzonspor’un

O davete katılan isim Haber61'e konuştu

Haber61/Haber Servisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ öncülüğünde süper lig takımlarının kulüp başkanlarını makamında kabul etti. Diğer yapımı devam eden stadyumları sorarken Akyazı’da devam eden Trabzonspor’un stadyum projesini sormaması dikkatleri çekmişti. Sormamasının nedeninin ise Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun davete katılmaması olduğu ortaya çıktı.

TRABZON’DA YANKI BULDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gezi olayları sırasında destek için düzenlediği İstanbul’daki mitingine katılan ayrıca Doğu Karadeniz’e geldiği sırada tüm mitinglerinde peşinden giden Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu’nun bu davete katılmaması Trabzon’da yankı buldu. Kimine göre, “Hacıosmanoğlu’nu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sildiği aralarının açık olduğu” yönünde görüş ortaya atılırken kimine göre ise, “Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın öncülüğünde olması nedeniyle tepkilerden çekindiği için katılmak istemedi” görüşünde.

AĞIR ELEŞTİRİLER ALMIŞTI

Çünkü şike tapelerinde de adı geçen ve yargılanan Göksel Gümüşdağ’a Trabzonspor yöneticisi Abdi Üstünsalih’in bordo mavi atkı takması sonucu büyük tepki almıştı, bundan başkan Hacıosmanoğlu sorumlu tutulurken, “Şike davası satıldı” denilerek ağır eleştiriler almıştı.
Hacıosmanoğlu’nun, “İstanbul dukalığına son vereceğim, Anadolu Kulüpleri ile ortak hareket edip Kulüpler Birliği Başkanlığına aday olacağım” sözü hatırlatılmış, “Neden aday olmadın? Neden kongre salonuna bile gidemedin” eleştirileri de beraberinde gelmişti.

ANLAM VEREMEDİM
O toplantıyla ilgili detayları TFF’nin Trabzonlu yöneticisi Mustafa Beyazlı Haber61’e anlattı. Beyazlı, Trabzonspor’dan hiçbir temsilcinin katılmadığını, katılmamaları için bir sebep görmediğini, neden katılmadıklarına da bir anlam veremediğini söyledi.
Trabzonspor yöneticisi Ali Uzunay orada mıydı sorusuna da Beyazlı,” Hayır yoktu” diyerek cevap verdi. Peki neden katılmadılar?” sorusuna da, “Bilemiyorum. Ama bütün başkanlar davetliydi, Fenerbahçe Başkanı katılmadı ama temsilcisi vardı” dedi.


TRABZON’A DAVET ETTİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda, ‘Cumhurbaşkanlığı görevi için kulüp başkanlarının hayırlı olsun dileklerini’ aldıktan sonra kulüp başkanlarına yeni yapılan şehir stadyumları ve sahalarla ilgili sorular sorduğunu belirten Beyazlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’a davet ettiğini söyledi.
Kendisinin geçtiğimiz günlerde Romanya’nın Trabzon Fahri Konsolosu olduğunu belirten Beyazlı, “ Romanya Fahri konsolosu oldum, bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımızı Trabzon’a davet ettim ve davetiyesini bizzat kendim verdim. Ayrıca Trabzon’da yaşadığı için davetiyeyi verdiği sırada, “Akyazı’daki Trabzonspor stadyumu ile ilgili program dahilinde çalışmalar sürüyor’ diyerek bilgi verdiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem