Numune Kaşüstüne taşınınca...

Beraberinde Meclis üyesi Fahrettin Aksoy ve Halil İbrahim Demirtaş ile birlikte Trabzon Tabipler Odası’nı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu Oda Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon’un sağlık alanında geldiği durum hak

Numune Kaşüstüne taşınınca...

Beraberinde Meclis üyesi Fahrettin Aksoy ve Halil İbrahim Demirtaş ile birlikte Trabzon Tabipler Odası’nı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu Oda Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon’un sağlık alanında geldiği durum hakkında görüş alışverişinde bulundu. Trabzon’un sağlık merkezi olma yönünde hızlı adımlarla ilerlediğini kaydeden Gümrükçüoğlu, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Kaşüstü’ne taşınması ile ilgili olarak “Vatandaşların ve sağlık çalışanlarının Kaşüstü’ndeki hastaneye sorunsuz ulaşımını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda hastane yönetimiyle koordineli bir şekilde çalışmalar yürütülüyor” dedi.

Odalarını ziyaretlerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan, Trabzon’un sağlık alanında daha da ileriye gitmesi için birlik ve beraberlik içerisinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve bundan sonra da her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem