Müteahhit vurulmuş bulundu!

Alınan bilgiye göre, Kocaeli'de inşaat sektöründe hizmet veren müteahhit Hasan Ekşi (44), Kurtköy Çamlık Mahallesi Semerkant Caddesindeki inşaat alanına gitti. İnşaatta bekçilik yapan ve buradaki konteynerde kalan Necati Çakmaz'ı (51) inşaat alanı yakının

Müteahhit vurulmuş bulundu!

Alınan bilgiye göre, Kocaeli'de inşaat sektöründe hizmet veren müteahhit Hasan Ekşi (44), Kurtköy Çamlık Mahallesi Semerkant Caddesindeki inşaat alanına gitti. İnşaatta bekçilik yapan ve buradaki konteynerde kalan Necati Çakmaz'ı (51) inşaat alanı yakınındaki alışveriş merkezine götüren Ekşi, bir süre alışveriş yaptıktan sonra ortadan kayboldu.

Hasan Ekşi'nin acil bir işi çıktığını düşünerek konteynere geri dönen Çakmaz, Ekşi'yi başından vurulmuş halde bulunca polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, tabancayla çenesinin altından vurulan Ekşi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Detaylı bir inceleme yaparak delilleri toplayan polis, Ekşi'nin yanında bulundurma ruhsatlı Smith Wesson marka tabanca ile üzerinde ''Çok borcum var. Borçlarımı ödeyin, beni borçlu bırakmayın'' yazılı intihar notu buldu.

Ekşi'nin yakınları olay yerine gelerek polisten bilgi almaya çalıştı.

Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezinde ifadesine başvurulan inşaat bekçisi Necati Çakmaz'ın, neşeli olan Ekşi'nin, ''Kaç gündür konteynerdesin. Sıkılmışsındır. Hadi gidip alışveriş yapalım'' diyerek kendisini alışveriş merkezine götürdüğünü ve bir süre sonra ortadan kaybolduğunu söylediği öğrenildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Ekşi'nin cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından önce Pendik Devlet Hastanesi morguna, ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Polis yetkilileri, intihar gibi gözüken olayın otopsiden sonra netlik kazanacağını ve soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler