Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru için ne dediler...

Haber61/Spor Servisi - Oflu Hoca'nın galasının davetlileri arasında yer alan Giray Bulak, Hüseyin Tok ve Ogün Temizkanoğlu, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru konusunda çarpıcı açıklamalar yaptılar.  SADECE ONLAR DEĞİL HERKES

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru için ne dediler...
Haber61/Spor Servisi - Oflu Hoca'nın galasının davetlileri arasında yer alan Giray Bulak, Hüseyin Tok ve Ogün Temizkanoğlu, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru konusunda çarpıcı açıklamalar yaptılar. 
 
SADECE ONLAR DEĞİL HERKES DIŞARIDA KALDI!
 
Giray Bulak, "Sadece onlar dışarıda kalmadı ki. Orada Giray Bulakta dışarda kaldı. Mustafa Akçay’da dışarda kaldı. Hami Mandıralı da dışarda kaldı. Şimdi dışardakiler içeriye geldi. İçerdekiler dışarıya çıktı dışardakiler içeriye girdi. Maçta değişiklikler olduğu gibi burada da değişiklikler oldu dedi. Bu sözlerle ne demek istediniz sorusuna Bulak, "Bunları toplumun anlayışına bırakıyorum" dedi.
 
YÖNETİM GÜÇLÜ OLMALI
 
Hüseyin Tok da, " Zeki ile Mustafa’nın noksanlıkları çok var. Hataları da olabilir. Kendilerini geliştirmediler. Mahalle baskısından dolayı olduğunu düşünüyorum. Bunlara Trabzon’da çalışırken de şahit olduk. Ama Trabzonspor’da o kadar başarısızlıklar var ki, bu çocuklara bu başarısızlığı yıkarak onları kadro dışı bırakmak doğru değil.  Yönetimin güçlü olması lazım. Teknik heyetin futbolculara sahip çıkması lazım. Geçenlerde biliyorsunuz hoca futbolcuları taraftarın önüne attı. ‘’İhanet ettiler’’ diyerek çok büyük laf etti. Sonra toparlamaya çalıştı ama bunlar toparlanacak gibi değil. Futbolcularda oynamazlar bu defa. Hocanın burada büyük rolü var. Toparlayacağına daha çok dağılıyoruz. İnşallah ileride daha kötü senaryolar olmaz. Ama gidişat iyi değil" diye konuştum.
 
AĞIR KONUŞURUM!
 
Ogün Temizkanoğlu ise, "Bu konuda Konuşmak istemiyorum. Konuşursam çok ağır konuşacağım ve Trabzonspor'a da zarar vermek istemiyorum. Öyle sandıkları kadar kolay değil bu işler" diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem