MSB duyurdu! Sözde 2 yönetici dahil 7 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de bulunduğu 7 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB duyurdu! Sözde 2 yönetici dahil 7 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine düzenlenen roket saldırısı sonucu aralarında terör örgütü sözde yöneticilerinin de bulunduğu 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, Fırat Kalkanı bölgesinde, Cibrin Üs Bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen roketatarlı saldırıya misliyle karşılık verildiğini bildirdi. Teröristler tarafından gerçekleştirilen tacizde asker ve polis bölgelerinde can kaybı, yaralanma ve hasar yaşanmadı. Saldırının gerçekleştiği alanlar belirlenerek TSK tarafından imha edildi. MSB tarafından yapılan açıklamaya göre, aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de bulunduğu 7 terörist etkisiz hale getirilirken sözde bir karargah imha edildi.

Ayrıca, Mehmetçiğin teröristlere ait birçok hedefi etkili şekilde vurmaya devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem