Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Balıkesir’de, Alperen Ocakları üyeleri, polise ve Mehmetçiğe destek vererek Türk bayraklarıyla yürüdü. Balıkesir Alperen Ocakları Şubesi, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde çıkan olaylara tepki gösterdi. Mehmetçiğe ve polisi destekleyici sloganlar atan Alpere

Mehmetçiğe destek yürüyüşü
Balıkesir’de, Alperen Ocakları üyeleri, polise ve Mehmetçiğe destek vererek Türk bayraklarıyla yürüdü.
 
Balıkesir Alperen Ocakları Şubesi, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde çıkan olaylara tepki gösterdi. Mehmetçiğe ve polisi destekleyici sloganlar atan Alperen Ocakları’na mensup yaklaşık 100 kişi, Atatürk Anıtı’na yürüdü. Tarihi Zağnos Paşa Camii önünden başlayan yürüyüşe vatandaşlar da destek verdi.
 
Anafartalar Caddesi’nde iskelede çalışan inşaat işçileri, caddeden Türk bayrakları ile geçen kalabalık gruba tekbir getirerek destek oldu. ’Polisim seninle ölmeye geldik’, ’Mehmet’im üzülme, Alperenler seninle’ şeklinde sloganlar atan gençlere vatandaşlar da alkışlarla destek oldu.
 
Alperen Ocakları temsilcisi Muhsin Yıldırım, "Değerlerimize, ülke bütünlüğüne saygı duyuyoruz. Her türlü teröre, sokak ve şehir işgallerine hayır diyoruz. IŞİD de teröristtir, PKK da teröristtir. Devletimizin yanındayız. Millet bütünlüğünün yanındayız. Teröre, ülke bütünlüğüne yönelecek her türlü kanunsuzluğa karşı devletimize herkesi destek olmaya çağırıyoruz. Dış güçlerin bölgedeki azınlıklar olan IŞİD, PKK, PYD, PJAK, bunların birbirlerinden farkı yoktur. IŞİD bahanesi ile ülkemizde kaos çıkaranları şiddetle kınıyoruz" dedi.
 
Zafer yemini eden grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem