Liseli kız bebeğini çöpe attı!

Daha sonra kanaması olduğunu söyleyerek bir tıp merkezine giden öğrenci, doktorun şüphelenerek çağırdığı polise, gerçeği anlattı. Ailesinden hamileliğini gizlemeyi başaran öğrenci H.K’nın çöpe attığı bebeğinin cesedi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.İddiala

Liseli kız bebeğini çöpe attı!

Daha sonra kanaması olduğunu söyleyerek bir tıp merkezine giden öğrenci, doktorun şüphelenerek çağırdığı polise, gerçeği anlattı. Ailesinden hamileliğini gizlemeyi başaran öğrenci H.K’nın çöpe attığı bebeğinin cesedi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İddialara göre, bir lisenin 9 sınıfında okuyan H.K., aynı sınıfta okuyan 16 yaşındaki arkadaşı C.Ş ile birlikte oldu. Bu birliktelikten hamile kalan H.K, bu sabah saat 09.00 sıralarında, anne ve babası evde yokken, tek başına doğurdu. Erkek bebeği evlerinin hemen biraz uzağındaki çöp konteynerine atan H.K, daha sonra kanaması olduğunu belirterek, yakındaki bir tıp merkezine başvurdu. Kızı muayene eden ve tedavisini yapan doktor, durumdan şüphelenerek emniyete haber verdi. H.K., polise C.Ş ile birlikte olduğunu ve bebeği çöpe attığını itiraf etti.

Bunun üzerine polis H.K’nın bebeği attığını söylediği çöp konteynerini aradı. Konteynerin çöp kamyonuna boşaltıldığı belirlendi ve kamyon çöp toplama merkezine, savcı çağrılarak boşaltıldı. Yapılan aramada bebeğin cesedine ulaşıldı ve ceset Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Hamileliğini emekli bir baba ve gündelikçi çalışan annesinden gizleyen H.K, ile babası pazarcılık yapan C.Ş, gözaltına alınarak, Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler