Kürdistan TV Çankaya'da!

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Türk yetkililerinin beklentilerinin aksine, beraberinde PKK'yla mücadeleden sorumlu Iraklı Bakan ya da yetkilileri getirmedi. Ancak Maliki'nin uçağında, son derece ilginç kişiler de vardı.Kuzey Irak'taki Kürt yönetimi, Irak

Kürdistan TV Çankaya'da!

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Türk yetkililerinin beklentilerinin aksine, beraberinde PKK'yla mücadeleden sorumlu Iraklı Bakan ya da yetkilileri getirmedi. Ancak Maliki'nin uçağında, son derece ilginç kişiler de vardı.

Kuzey Irak'taki Kürt yönetimi, Irak Başbakanı'nın heyetinde “yetkili” bazında temsil edilmese de, “gazeteci bazında” yer aldı.  Maliki'nin heyetinde, “Kürdistan TV” ekibinden de gazeteciler vardı.

Üstelik bu gazeteciler, Maliki'nin Ankara'daki temaslarını izlemek üzere hem Çankaya Köşkü'ne, hem de Başbakanlık resmi Konutu'na geldiler. Üstelik burada, temasların bitmesini beklerken, Türk basın mensuplarıyla da röportajlar yaptılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem