KPSS ücretinin 300 TL olacağı söylentisi sosyal medyayı karıştırdı

KPSS ücretinin 300 TL'ye yükseltildiği iddası sosyal medyada gündem oldu.

KPSS ücretinin 300 TL olacağı söylentisi sosyal medyayı karıştırdı

Geçtiğimiz sene her bir oturum için 80 TL olan KPSS giriş ücretinin bugün itibarıyla 300 TL'ye yükseltildiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda öğrencinin tepki gösterdiği fiyatla ilgili paylaşımlar yapması sonrası "300 TL" hashtag'i Twitter'da kısa sürede TT oldu.

Oturumlara göre değişen KPSS başvuruları bugün yani 28 Mayıs itibarıyla başladı. Adayların uzun zamandır merak ettiği başvuru ücretiyle ilgiliyse ses getiren bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sene her bir oturum için 80 TL olan KPSS giriş ücretinin 300 TL'ye yükseldiği iddiası sonrası sosyal medyada adeta yer yerinden oynadı.

KISA SÜREDE TWITTER'DA TT OLDU

Kamuda memur olmak isteyen adaylar sınav giriş ücretlerinin 300 TL'ye yükseldiği yönündeki iddiaya büyük tepki gösterirken, soluğu sosyal medyada alan kullanıcıların yaptıkları paylaşımlar sonrası "300 TL" hashtag'i kısa sürede Twitter'da TT oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem