Karnedeki zayıf intihara götürdü

Olay, Çıksorut Mahallesi Maaşkuyu Caddesi'ndeki evde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Arif Nihat Asya Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Suat Bulduk, karnesinde 7 zayıf bulunduğu için bunalıma girdi. Karnesini aldığı cuma gününden itibaren kendini bir

Karnedeki zayıf intihara götürdü

Olay, Çıksorut Mahallesi Maaşkuyu Caddesi'ndeki evde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Arif Nihat Asya Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Suat Bulduk, karnesinde 7 zayıf bulunduğu için bunalıma girdi. Karnesini aldığı cuma gününden itibaren kendini bir türlü toparlayamayan Bulduk, ailesinin ölen bir yakınlarının taziyesine gitmesi ile evde kuzenleri ve kardeşleri ile birlikte kaldı. Bulduk kuzenlerine ve kardeşlerine, "Karnemde 7 zayıf var. Aileme karşı mahcubum. Kendimi asacağım" diyerek odasına geçti. Şaka yapıldığını sanan kuzenleri ve kardeşleri, bir süre sonra odaya girdiklerinde Bulduk'u eşarpla tavandaki demire asılı halde buldu. Çocukların yardım istediği komşular, Bulduk'u asılı olduğu yerden indirip, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak, Bulduk müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

TAZİYEDE OĞULLARININ ÖLÜM HABERİNİ ALDILAR

 

Ölen akrabalarının taziyelerinde iken oğullarının ölüm haberini alan aile, sinir krizleri geçirdi. Bulduk'un cenazesi yapılan otopsi ardından ailesine teslim edilip, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan baba Hasan Bulduk yakınlarının kolları arasında güçlükle ayakta durabildi. Bulduk'un yakınları, "Karnesindeki zayıflarından dolayı bunalıma girdiğini ve bu yüzden intihar ettiğini düşünüyoruz. Cuma günü karnesini alıp eve geldikten sonra kimseyle doğru dürüst konuşmadı. Biz kendisine 'notlarını ikinci dönem düzeltirsin' diyerek teselli etmeye çalıştık. Böyle bir şey yapacağı hiç aklımıza gelmezdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler