Kanun değişikliği TBMM Başkanlığı’na sunuldu

 AK Parti milletvekilleri Ramazan Can ve Recep Özel, Ceza Mahkemeleri Kanunu ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığına sundu.Teklife göre; katalog suçların kapsamı genişletilecek. Dev

Kanun değişikliği TBMM Başkanlığı’na sunuldu

 

AK Parti milletvekilleri Ramazan Can ve Recep Özel, Ceza Mahkemeleri Kanunu ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

Teklife göre; katalog suçların kapsamı genişletilecek. Devlete yönelik ve anayasal suçlar katalog suç kapsamına alınacak. Teklif, polisin arama yetkisini genişletme ve avukatların dosya incelemesine kısıtlama getiren düzenlemeyi de içeriyor. Ayrıca, üniversitelerde görev yapan akademik personelin ücretlerinde iyileştirmeler içeren Yükseköğretim Personel Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı da TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler