Kamyoncuya kadın gaspı!

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde bir kamyon sürücüsü, fuhuş amaçlı bir genç kadının el kaldırması üzerine aracını durdurdu. Kamyonun durması üzerine yol kenarına saklanan 4 kadın da sürücünün yanına gelerek, şahsı bıçakla etkisiz hale getirdi. Sürücünün para v

Kamyoncuya kadın gaspı!

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde bir kamyon sürücüsü, fuhuş amaçlı bir genç kadının el kaldırması üzerine aracını durdurdu. Kamyonun durması üzerine yol kenarına saklanan 4 kadın da sürücünün yanına gelerek, şahsı bıçakla etkisiz hale getirdi. Sürücünün para ve cep telefonunu alan kadınlar, daha sonra kendilerini bekleyen otomobille kaçtı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Ceyhan Sirkeli Gişeleri yakınlarında Adana'dan Osmaniye yönüne giden Arif Narçın (50) yönetimindeki 63 KZ 091 plakalı kamyon, öğleden sonra yol kenarında fuhuş amaçlı bir genç kadının el kaldırması üzerine durdu. Kamyonun durması üzerine yol kenarına saklanan 4 kadın da yanlarına gitti.

Kadınlardan biri kamyonun kontak anahtarını aldı, diğerleri de bıçakla kamyon şoförünün üzerindeki 800 lira para ile cep telefonunu gasp ettikten sonra kendilerini bekleyen 33 SK 064 plakalı otomobille kaçtı. Gaspa uğrayan kamyon şoförü yoldan geçen bir otomobili durdurup, şoförünün cep telefonuyla jandarmayı arayıp durumu bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri, 33 ASS 25 plakalı otomobili otoyolda durdurdu. Otomobilde bulunan ve gasp gerçekleştiren kadınlara yardımcı oldukları öne sürülen Zeki S. (54), Ergin Z. (22) ve E.Z. (17) gözaltına alındı. Kadınların ise otomobilden yolda inip kaçtıkları belirtildi. Jandarma ve polis, gaspçı 5 kadını arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem