Kadırgalı ile CHP li vekil gerginliği büyüyor

CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, daha önce iki eşini öldüren bir adamı yayına alan Seda Sayan'ın programının yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler üzerine üzerineTwitter'dan bir açıklama yaptı. PROGRAMI YAYINDAN KALKTI İDDİASINA "ÇOK ŞÜKÜR" DEDİ

Kadırgalı ile CHP li vekil gerginliği büyüyor
CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, daha önce iki eşini öldüren bir adamı yayına alan Seda Sayan'ın programının yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler üzerine üzerineTwitter'dan bir açıklama yaptı.
 
PROGRAMI YAYINDAN KALKTI İDDİASINA "ÇOK ŞÜKÜR" DEDİ
Nazlıaka, "Ülke yangın yeri,yüreğim daralıyor. Böyle bir günde ufak da olsa güzel bir habere ihtiyaç vardı: Seda Sayan Show yayından kaldırılmış.Çok şükür!" yazarak mutluluğunu dile getirdi.
 
BOTOKSLU AYLİN, ELİNDE KINA BEKLEYEN AYLİN
Aylin Nazlıaka'nın bu sözlerine gören Sayan, ağır sözlerle cevap verdi:
 
"Ah Aylin botoksu Aylin... Elinde kına hazır bekleyen Aylin yine yanlış bilgi almışsın, bilinçsiz Aylin... Ah Aylin kaçak su senin beynini sulandırmış, dünyada sorun kalmamış gibi benim peşime düşmüşsün.Vah Aylin vah. Halkçı Aylin, ülke yangın yeri, " Benim yüreğime su serpildi, Seda'nın programı yayından kalktı " demişsin. Keyfin yerinde tabii önce tanınım değil mi..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler