Kadir İnanır'dan eleştiri

Bir yandan 'İpsiz Recep' isimli dizinin çekimleri diğer yandan da 'Kapkara Masmavi' isimli yeni film projesiyle uğraşan Kadir İnanır, Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Recep İvedik 2'nin gişesine ilişkin tartışmalara son noktayı koydu! Günaydın'da yer alan ha

Kadir İnanır'dan eleştiri

Bir yandan 'İpsiz Recep' isimli dizinin çekimleri diğer yandan da 'Kapkara Masmavi' isimli yeni film projesiyle uğraşan Kadir İnanır, Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Recep İvedik 2'nin gişesine ilişkin tartışmalara son noktayı koydu! Günaydın'da yer alan habere göre, iki haftada filmin 3.5 milyon izleyiciye ulaşmasının abartılmamasını isteyen İnanır, "Rakamları hiç umursamıyorum, bunlar sinemada çok şey ifade etmez" dedi. İnanır konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmini 70 milyon insana tek tek sorun... Bakalım bilmeyen var mıdır? O bahsettiğiniz filmler sadece sinemada yaptıkları gişe kadardır. Unutulurlar..."

Ünlü aktör, Türk Sinema tarihinde nesiller boyunca aynı ilgiyle izlenen filmler varken 'Recep İvedik'in efsaneleştirilmesini doğru bulmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem