Otomobilde en ucuz modeller

Türkiye pazarında faaliyet gösteren otomobil firmalarının “en düşük motor gücü ve donanıma sahip” modellerini dikkate alarak yaptığı belirlemelere göre, daha çok “küçük sınıf”ta yer alan bu otomobillerin fiyatları, 20-29 bin TL arasında değişiyor.Fiyatlar

Otomobilde en ucuz modeller

Türkiye pazarında faaliyet gösteren otomobil firmalarının “en düşük motor gücü ve donanıma sahip” modellerini dikkate alarak yaptığı belirlemelere göre, daha çok “küçük sınıf”ta yer alan bu otomobillerin fiyatları, 20-29 bin TL arasında değişiyor.

Fiyatları 20 bin TL'nin altında, sadece Fiat'ın “Palio” ve “Albea”, Hyundai'nin “i10”, “Getz” ve “Accent”, Dacia'nın “Logan” ve Tata'nın “İndica” modellerinin bazı versiyonları bulunuyor.

Bu otomobiller arasında ise Dacia'nın “Logan Sedan 1.4” modeli ise 16 bin 850 TL'lik fiyatıyla en ucuz otomobil olarak öne çıkıyor.

Düşük yakıt tüketimi ve makul vergi oranları nedeniyle tercih edilen küçük otomobillerde dahi, konfor ve güvenlik donanımlarından vazgeçemeyen kullanıcılar, 30 bin TL'yi aşan fiyatlar ödemek zorunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler