İzmir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Afyonkarahisar’da TOKi kura çekimleri ne zaman?

TOKİ İlk evim, ilk işyerim ve ilk evim arsa projelerinin İzmir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Afyon’da kura çekimleri tarihlerini açıkladı.

İzmir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Afyonkarahisar’da TOKi kura çekimleri ne zaman?

Çevre ve Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından İlk evim, ilk işyerim ve ilk evim arsa projelerinin İzmir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Afyon’da kura çekimlerinin hangi tarihlerde yapılacağı açıklandı.

Çevre ve Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen felaket nedeniyle ara verilen kura çekimlerinin yeniden başlayacağı belirtildi.

Başlayacak kura çekimlerinin 5 il de ne zaman yapılacağı konusunda da açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada 8-14 Mart tarihlerinde İzmir’de 12 bin 400 konut için, 8-9 Mart 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar2da 3 bin 169 konut için, 11 Mart 2023 tarihinde Edirne’de bin 363 konut için, 12 Mart 2023 tarihinde Kırklareli’nde bin 189 konut için ve 13-14 Mart 2023 tarihinde Tekirdağ’da 3 bin 98 konut için kura çekiminin yapılacağı belirtildi.

Çevre ve Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada “İlk Evim İlk İş Yerim projemizde arsa kuralarımız Ankara ile yeniden başladı. Çarşamba günü de konut kuralarımıza kaldığımız yerden, İzmir ve Afyon ile devam edeceğiz. TOKİ’mizle sosyal konutlarımızı da afet konutlarımızı da hızla tamamlayacağız!” ifadelerini kullandı.

TOKİ paylaşım

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem