İşte Kıbrıs’taki saldırganların lideri

Dün öğle namazı ardından Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) öğrencilerinden içinde Trabzonlularında bulunduğu bir gurup şehitler anısına mevlit okuttu ve ardından PKK terör örgütünü lanetlemek için gösteri yapmak istedi. Bu gösteriyi engellemek isteyen

İşte Kıbrıs’taki saldırganların lideri

Dün öğle namazı ardından Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) öğrencilerinden içinde Trabzonlularında bulunduğu bir gurup şehitler anısına mevlit okuttu ve ardından PKK terör örgütünü lanetlemek için gösteri yapmak istedi. Bu gösteriyi engellemek isteyen bir gurup PKK sempatizanı ise öğrencilere demir çubuklarla saldırıda bulundu.

Dün haber61 okurlarına duyurduğumuz bu haberde, saldırgan PKK sempatizanları Özel Harekat Timleri tarafından etkisiz hale getirildi. Ancak bazıları kaçmayı başardı. Hala polis tarafından özellikle Lefkoşa başta olmak üzere tüm Kıbrıs’ta aranan bu saldırganlar için olağanüstü önlem alındı. Polisin bazı evlere baskın yapacağı öğrenildi.

YDÜ’de eğitim gören bazı kişiler aranıyor

Bir çok öğrenci ve polisin yaralandığı olayların devam etmemesi için gerekli tedbirleri alan polis PKK sempatizanı olan ve YDÜ’de eğitim gördüğü iddia edilen Başta PKK sempatizanları lideri Serdar Kayaalp olmak üzere bazı sempatizan diğer öğrencilerin peşine düştü.

Serdar Kayaalp 6 yıldır YDÜ Öğrencisi PKK sempatizanlarının liderliğini yaptığı iddia edilen Serda Kayaalp’in 6 yıldır YDÜ’ de öğrenim gördüğü haber61.net istihbarat servisi tarafından öğrenilirken, daha öncede bir çok olaya karışan bu kişi hakkında bu güne kadar her hangi bir cezai işlem yapılmamış olması da öğrenilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem