İstanbul Valiliği: 8'i polis 30 yaralı

İstanbul'da meydana gelen olaylarla ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarının bir çok ilçede protesto edilmesi ve sonrasındaki olaylarla ilgili yapılan açıklamada 98 gösterici gözaltın

İstanbul Valiliği: 8'i polis 30 yaralı
İstanbul'da meydana gelen olaylarla ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarının bir çok ilçede protesto edilmesi ve sonrasındaki olaylarla ilgili yapılan açıklamada 98 gösterici gözaltına alındığı, 8'i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralandığı belirtildi.
 
Açıklama şöyle; " 07.10.2014 Salı günü ilimizde meydana gelen kanun dışı gösteriler sebebiyle Arnavutköy, Ataşehir, Bağcılar, Başakşehir, Beyoğlu, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Maltepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Sancaktepe, Ümraniye ve Zeytinburnu ilçelerimizde meydane gelen olaylara güvenlik kuvvetlerimiz tarafından müdahalede bulunulmuş olup şu an itibariyle olaylar kontrol altına alınmıştır. Çıkan olaylar sebebiyle 98 gösterici gözaltına alınmış, 8'i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem