IŞİD protestosuna polis müdahalesi

Ankara Kolej Kavşağı’nda IŞİD’ın saldırılarını protesto için toplanan gruba polis müdahale etti. Kobani’ye destek için Kolej Kavşağı’nda eylemciler bir araya geldi. Çevik kuvvet ekipleri ve TOMA kavşakta eylemcilere karşı önlem aldı. Eylemciler yanlarında

IŞİD protestosuna polis müdahalesi
Ankara Kolej Kavşağı’nda IŞİD’ın saldırılarını protesto için toplanan gruba polis müdahale etti.
 
Kobani’ye destek için Kolej Kavşağı’nda eylemciler bir araya geldi. Çevik kuvvet ekipleri ve TOMA kavşakta eylemcilere karşı önlem aldı. Eylemciler yanlarındaki meşaleler ile Kızılay Meydanı’na yürümek istediklerini belirtti. Bunun üzerine güvenlik güçleri sadece basın açıklaması yapılabileceğini aktardı. Basın açıklamanın ardından eylemci gruptan bazıları ayrıldı. Polis, eylemcilerin dağılmaları yönünde anonsu tekrarladı. Polis daha sonra uyarılara rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından grup Kurtuluş Parkı ve Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü yönüne doğru kaçtı. Yapılan ilk müdahalenin ardından 7 kişi gözaltına alındı. Polisin müdahalesi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler