'IŞİD, AKP'nin gayrı meşru çocuğudur'

Kurban Bayramı'nda IŞİD her türlü vahşete devam ettiğini belirten Özkes, " IŞİD Kobani'de, AKP Türkiye'de kan döktü. Bonzai nasıl AKP ürünü ise IŞİD de AKP'nin mahsuldür. Işid AKP'nin gayrı meşru çocuğudur. AKP kendine Müslüman olarak para işlerini idare

'IŞİD, AKP'nin gayrı meşru çocuğudur'
Kurban Bayramı'nda IŞİD her türlü vahşete devam ettiğini belirten Özkes, " IŞİD Kobani'de, AKP Türkiye'de kan döktü. Bonzai nasıl AKP ürünü ise IŞİD de AKP'nin mahsuldür. Işid AKP'nin gayrı meşru çocuğudur. AKP kendine Müslüman olarak para işlerini idare ediyor.Hani analar ağlamayacaktı? AKP bayramda dahi anaları ve babaları ağlattı. 16 insan hayatını kaybetti. Onlarca yaralı var. Birçok ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi" dedi.
 
CHP'li İhsan Özkes'in açıklaması, şu şekilde: "Maalesef bayram, bayram olarak geçmedi. Bayram hiç de yaşanmaması gereken şekilde yaşandı. Bunun en önemli nedeni savaş tezkeresinin bayramdan önce çıkartılmış olmasıydı. Tezkere bayramdan sonra çıkartılabilirdi. Bayram, adeta AKP iktidarı tarafından yangın yerine çevrildi. Mübarek Kurban Bayramı'nda IŞİD her türlü vahşete devam etti. IŞİD Kobani'de, AKP Türkiye'de kan döktü. Bonzai nasıl AKP ürünü ise IŞİD de AKP'nin mahsuldür. Işid AKP'nin gayrı meşru çocuğudur.
 
AKP kendine Müslüman olarak para işlerini idare ediyor.Hani analar ağlamayacaktı? AKP bayramda dahi anaları ve babaları ağlattı. 16 insan hayatını kaybetti. Onlarca yaralı var. Birçok ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Işid'in kullandığı mühür Hz. Muhammed'in mührü değildir. Hz Muhammed'in orijinal mühründe peygamberimizin adı yukarıda, ortada resul en altta da Allah'ın adı yazılıdır. Daha sonra çıkan mühür ise sonradan kullanılmaya başlamıştır. Diyanet İşleri Başkanlığı Işid'in ortaya çıktığı 2013 yılının Kutlu Doğum Haftası'nda dağıttığı not defterinde bu mühür kullanılmıştır. 25 yıldır Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Diyanet neden tam da Işid'in ortaya çıktığı bir dönemde bunu kullanmıştır, meseleyi taktirlerinize bırakıyorum.
 
AKP Işid'e dokunamaz. AKP hem iç hem de dış politikada çökmüştür. 12 Eylül'ün 28 Şubat'ın ürünü olan AKP zihniyeti, AKP iktidarı aslına rücu etti ve sokağa çıkma yasağı getirdi. Yaşananlar ortadadır. AKP ülkeyi yönetememektedir. Tüm vatandaşlarımızdan sakin olmalarını ve sağduyulu olmalarını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler