İmren Aykut açtı ağzını yumdu gözünü: DEVA Partisi'nin halkta ne karşılığı var!

Türkiye'nin ilk kadın bakanı İmren Aykut'tan Haber61'e özel açıklamalar.

İmren Aykut açtı ağzını yumdu gözünü: DEVA Partisi'nin halkta ne karşılığı var!

Haber61 - Özel Haber - Atakan Kadıoğlu / Türkiye’nin ilk kadın bakanı İmren Aykut, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Altı siyasi partinin bir araya gelerek oluşturmuş oldukları ittifaktan son derece memnunum olduğunu dile getiren Aykut, ‘ Acaba ileride bir sorun çıkar mı diye elim kalbimde endişeleniyorum. Yüzde yüz beraber hareket edecekleri konusunda korkularım var’ diye konuştu.

Aykut sözlerini şöyle sürdürdü;

Deva Partisi ben kendi logomla seçime gireceğim demiş. Durup dururken nerden çıkıyor bunlar anlamıyorum? Halk altılı masanın bu uzlaşını çok takdir etti . Millete umut oldular. Şimdi çıkmış Deva Partisi, ‘ben seçime tek başıma gireceğim’ diyor. Allah aşkına bir sabredin! Ülke uçurumun kenarında beyefendi kendi derdinde! Halkta karşılığın yok! Neye güvenip tek başıma hareket edeceğim diyorsun? Sen zaten altılı masaya dahil olduğun için halkın biraz olsun itibarını kazandın! Seçime girip yüzde bir oy alsan ne olur, almasan ne olur? Bu kamuoyunun sizin arkanızda olduğunu mu gösterir? Altılı masa halkın sorunlarını çözme, ülkede yeniden birlik beraberliği sağlamak için insanlara umut olmuşken, Mehmet Ali Babacan’ın gösterdiği bu tavır son derece yanlış! Biz kendisini ağır başlı, nezaket sahibi akıllı bir insan görüyorduk! Burada önemli olan parti değil, memlekettir! Halkımız bu tür ayrılık çıkaranları affetmeyecektir!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem