İmamoğlu’nun kurduğu suç örgütü iddiasında yeni gelişme: “İstanbul Senin” verileri soruşturma altında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği iddia edilen çıkar amaçlı suç örgütü soruşturmasında, “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden kullanıcı verilerinin sızdırılması ve satılmasıyla ilgili 4 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.
İmamoğlu’nun kurduğu suç örgütü iddiasında yeni gelişme: “İstanbul Senin” verileri soruşturma altında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu’nun kurduğu iddia edilen çıkar amaçlı suç örgütüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir adım attı.

Soruşturma çerçevesinde, “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden kullanıcı verilerinin sızdırılması ve satışına karıştıkları öne sürülen 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ekiplerin, şüphelilerin dijital materyallerine el koyduğu ve veri paylaşım ağını ortaya çıkarmak için incelemelerin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir