İlköğretim okuluna PKK saldırısı!

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde, bölücü terör örgütü PKK yandaşları, bir ilköğretim okuluna önce benzin döktü, ardından da molotof kokteyli atarak yakmaya çalıştı.Olay, bugün akşam saatlerinde, Yeni Turan Mahallesi, Hacı Fetver Sokak’ta meydana geldi. Yüzle

İlköğretim okuluna PKK saldırısı!

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde, bölücü terör örgütü PKK yandaşları, bir ilköğretim okuluna önce benzin döktü, ardından da molotof kokteyli atarak yakmaya çalıştı.

Olay, bugün akşam saatlerinde, Yeni Turan Mahallesi, Hacı Fetver Sokak’ta meydana geldi. Yüzlerini atkı ve kazak gibi kalın giysilerle gizleyen bir grup bölücü terör örgütü PKK sempatizanı, Zeynel Abidin İlköğretim Okulu’nun bahçesine gizlice girerek önce okul pencerelerinin PVC doğramalarına benzin döktü, ardından da, hazırladıkları molotofkokteylerini okula atarak yakmaya çalıştı.

Çıkan yangın, çevredeki vatandaşların farkedip haber vermesi üzerine olay yarine gelen itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem