İhbarcı kadından şok itiraf!

Öğle saatlerinde 155 Polis İmdat hattını arayan ve yolculuk ettiği otobüste bomba olduğunu iddia eden S.Ö. (35) isimli kadın yolcunun ifadesi yetkilileri şoke etti. Asılsız ihbarı yapan S.Ö. emniyetteki ifadesinde, "Otobüs şoförü sürekli beni gözlüyordu.

İhbarcı kadından şok itiraf!

Öğle saatlerinde 155 Polis İmdat hattını arayan ve yolculuk ettiği otobüste bomba olduğunu iddia eden S.Ö. (35) isimli kadın yolcunun ifadesi yetkilileri şoke etti. Asılsız ihbarı yapan S.Ö. emniyetteki ifadesinde, "Otobüs şoförü sürekli beni gözlüyordu. Beni gözleri ile taciz ettiğini zannedip, durduğumuz ilk dinlenme tesisinde 155'i aradım. Otobüste bomba olduğunu söyledim" dedi. İfadesi alındıktan sonra savcı tarafından serbest bırakılan S.Ö.'nün üst aramasında ve bagaj aramalarında şüpheli herhangi bir eşyaya rastlanmadı.

Otobüs şoförü ise suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem