İbrahim Tatlıses milletvekili adayı!

Beyaz Show'a katılan İbrahim Tatlıses, 2011 genel seçimlerinde Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olmak istediğini açıkladı.ADAYLIĞINI AÇIKLADI2007 genel seçimlerinde İstanbul'dan Genç Parti ile siyasete atılan Tatlıses, 2011'de hangi partiden aday olmak is

İbrahim Tatlıses milletvekili adayı!

Beyaz Show'a katılan İbrahim Tatlıses, 2011 genel seçimlerinde Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olmak istediğini açıkladı.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2007 genel seçimlerinde İstanbul'dan Genç Parti ile siyasete atılan Tatlıses, 2011'de hangi partiden aday olmak istediğini de canlı yayında açıkladı. Genç Parti'nin 2007 seçimlerinde barajın altında kalması ile Meclis'e giremeyen Tatlıses, 2011 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı.

BEN MUHALEFET OLAMAM

Beyaz Show'da bir hayranın sorularını yanıt veren Tatlıses, adaylık konusunda CHP'yi de kızdıracak bir söylemde bulundu. 'Ben muhalefet olamam. Muhalefette ben iş yapamam. İktidar olmam gerek benim. Ancak o zaman çalışabilirim' sözleri ile adeta aday olmak istediği partiyi işaret etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem