Hami ve Ogün'den tam destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Mardin'de gençlerle bir araya geldi. Projede yer alan Trabzonlu eski Milli Futbolcularımızdan Hami Mandıralı ve Ogün Temizkanoğ

Hami ve Ogün'den tam destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Mardin'de gençlerle bir araya geldi. Projede yer alan Trabzonlu eski Milli Futbolcularımızdan Hami Mandıralı ve Ogün Temizkanoğlu Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile bir araya geldi

Mardin ve Trabzon arasında kurulması hedeflenen sevgi köprüsüne tam destek verdiklerini belirten Hami Mandıralı “Mardin ve Kızıltepe’de Trabzonspor taraftarının olması bizi son derece mutlu etti ve duygulandırdı.Futbol üzerinden kurulmak istenen barış ve kardeşliğe sonuna kadar sahip çıkmalıyız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, bölgedeki gençlerle buluşmak için kente gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak ise "Futbolun dili, dini, ırkı yok. Kürt'ü, Lazı, Çerkezi de bir forma altında buluşabiliyor, aynı takımı tutabiliyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler