Haber61'de gündeme getirmişti! Hacıkerimoğlu’na MHP İl Başkanı Tarım’dan destek

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, TFF Yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu'nun açıklamalarına destek verdi.

Haber61'de gündeme getirmişti! Hacıkerimoğlu’na MHP İl Başkanı Tarım’dan destek

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor'un Molde ile Oynadığı UEFA Konferas ligi karşılaşması öncesinde Akyazı stadı önünde Haber61 mikrofonlarına yaptığı açıklamada maçlarda yaşanan protokol krizini gündeme getirmişti.

Hacıkerimoğlu'nun yaptığı açıklama büyük ses getirirken desteklerde peşi sıra geldi.

İlk Olarak Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen yaptığı açıklama ile Mustafa Hacıkerimoğlu'na destek verirken MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Yönetim Kurulu da yaptıkları açıklama ile tam destek olduklarını belirttiler. 

Tarım yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi, Sayın Mustafa Hacıkerimoğlu kardeşimizin son günlerde gündeme taşımış olduğu, protokol türübünlerine önüne gelen her kesin alınmasının engellenmesi konusuna bizlerde tam destek veriyoruz. Büyük bir kesimin girmekte zorlandığı bu özel kısıma siyasetçilerden, başkanlardan veya nüfuslu kişilerden devşirilen güç neticesinde girilmesi bu alandaki kontrolü zorlaştırmakta, bazı kişilerin misafir spor severlerimize karşı yaptıkları uygunsuz hareketler zaman zaman yüzümüzü kızartmaktadır. Rize, Giresun dostluğunu öne çıkarmak adına yapmış olduğu bütün faaliyetleri gönülden destekliyen MHP teşkilatı olarak, bir gönül insanına yakışan bu yeni çıkışınıda sonuna kadar destekliyoruz. Trabzon'umuzu hiç hak etmediği görüntülere ve algılara sürüklemek kimsenin hakkı değildir."

https://www.haber61.net/trabzonspor/surmen-den-hacikerimoglu-na-destek-dogru-bulmuyoruz-h431657.html

Hacıkerimoğlu’na MHP İl Başkanı Tarım’dan destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem